Wij als SinneSysteem kunnen meer dan 50+ zonnepanelen leveren. Wij begrijpen echter ook dat het door het vele aanbod ingewikkeld wordt voor u als klant om hierin de juiste keus te maken. Vandaar dat wij een selectie gemaakt hebben tussen de zonnepanelen die momenteel het meest gangbaar zijn. In de zonnepanelenmarkt zijn er twee verschillende type zonnepanelen. Namelijk Glas Glas zonnepanelen en glas folie zonnepanelen. Meer hierover kunt u lezen via de volgende link: ‘verschillen tussen Glas Glas en glas folie zonnepanelen‘. Wij als SinneSysteem houden van kwaliteit en vandaar dat wij Glas Glas zonnepanelen adviseren. De Glas Glas zonnepanelen hebben wij ingedeeld in de categorie Glas Glas. Dit kunt u ook vinden op onze bedrijfspagina van google. Ga naar google en zoek op SinneSysteem ‘producten’ en bekijk welke producten/zonnepanelen wij leveren.

Glas Glas VS Glas Folie zonnepanelen

Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van zonnepanelen die wij aanbieden en die wij momenteel aanbieden:

1) Voordelige zonnepanelen:

Naast Glas Glas zonnepanelen kunnen wij uiteraard ook glas folie zonnepanelen aanbieden. Echter zien wij dat momenteel het prijsverschil in onze optiek kleiner is dan het kwaliteitsverschil, waardoor de meeste klanten momenteel kiezen voor Glas Glas zonnepanelen. Wel hebben wij hieronder een opsomming gemaakt van voordelige zonnepanelen die wij kunnen leveren:

2) Glas Glas zonnepanelen:

Wij als SinneSysteem houden van kwaliteit en adviseren daardoor ook om te kiezen voor Glas Glas zonnepanelen. Hieronder hebben wij een aantal zonnepanelen opgesomd die wij leveren:

3) Meest gekozen zonnepaneel:

Vanaf november 2023 leveren wij samen met AEG het AEG 455WP Glas Glas N-type ABC zonnepaneel. Dit is een revolutionair zonnepaneel, omdat het zonnepaneel een hoog vermogen heeft, het een Glas Glas zonnepaneel is en het de ABC technologie bevat. Voor meer informatie over dit zonnepaneel kunt u klikken op onderstaande link: Tevens kunt u meer informatie vinden op de website van AEG. ‘Klik hier‘ om deze website te bezoeken.

4) Hoog rendement zonnepanelen:

Daarbij hebben wij een aantal unieke glas folie zonnepanelen met een hoger vermogen van 500WP+. Deze zonnepanelen noemen wij de hoge rendement zonnepanelen. Belangrijk hierin is om er rekening mee te houden dat deze zonnepanelen over het algemeen vaak groter zijn. Afhankelijk van het dak kunnen deze zonnepanelen zeker een goede investering zijn.

5) Speciale zonnepanelen:

Naast de reguliere zonnepanelen werken wij samen met Autarco. Autarco is een leverancier die een KWH garantie aan kan bieden waarin zij zeer uniek zijn. Wij als SinneSysteem kunnen samen met Autarco deze KWH garantie aanbieden aan onze klanten. Hiermee vinden wij de zonnepanelen dermate speciaal, waardoor wij hier een aparte categorie aan gewijd hebben.

Wij werken samen met Elsun. Elsun zonnepanelen zijn uniek omdat zij in Nederland geproduceerd worden. De fabriek staat in Roden en deze hebben wij als SinneSysteem dan ook bezocht. Voor klanten die specifiek 100% Nederlandse zonnepanelen wil hebben dan kunnen wij als SinneSysteem samen met Elsun deze zonnepanelen leveren.

6) Verouderde zonnepanelen:

De ontwikkeling van zonnepanelen gaat door. Vandaar dat er inmiddels in de acht jaar dat wij actief zijn als SinneSysteem al erg vaak nieuwe zonnepanelen zijn ontwikkeld. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt met zonnepanelen die inmiddels verouderd zijn:

Wilt u meer weten tussen de kwaliteitsverschillen tussen deze zonnepanelen en wilt u een offerte op maat aanvragen? Klik dan op onderstaande link om een offerte op maat aan te vragen:

‘Offerte Aanvragen’