Producten van SinneSysteem

AEG GLAS-GLAS 370WP Mono Zwart Frame

Premium zonnepanelen van AEG staan hoog aangeschreven en behoren volgens SinneSysteem zeker tot de A merken binnen de zonnepanelenindustrie. De premium selectie van componenten geeft de AEG 370 GLAS-GLAS Mono Zwart Frame een superieure uitstraling.

AEG Glas Glas 370WP

De AEG 370 GLAS-GLAS Mono Zwart Frame onderscheidt zich door zijn uitmuntende componenten en unieke kenmerken. Met behulp van bifaciale celtechnologie halen AEG zonnepanelen extra energie uit hun achterzijde. Dit stelt hen in staat om 10% tot 30% meer rendement te behalen door het gereflecteerde licht van diverse oppervlakken op te vangen. Dit zorgt voor een aanzienlijk hogere opbrengst.

Met de AEG 370 GLAS-GLAS Mono Zwart Frame krijg je een zonnepaneel dat echt opvalt dankzij zijn premium selectie van componenten en unieke kenmerken. De combinatie van esthetiek en functionaliteit maakt dit zonnepaneel een topkeuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

Glas-Glas Paneel

Een van de opvallende eigenschappen van de AEG 370 GLAS-GLAS is het gebruik van glas aan zowel de voorkant als de achterkant van het paneel. Dit zogenaamde “glas-glas” ontwerp biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het extra glas aan de achterkant beschermt de zonnecellen tegen omgevingsinvloeden, waardoor ze langer meegaan en minder gevoelig zijn voor schade.

Bifacial Celtechnologie voor Meer Opbrengst

Wat de AEG 370 GLAS-GLAS echt onderscheidt, is de toepassing van bifaciale celtechnologie. Dit betekent dat de zonnepanelen niet alleen aan de voorkant zonlicht kunnen opvangen, maar ook aan de achterkant. Door gereflecteerd licht van verschillende oppervlakken op te vangen, kunnen deze panelen aanzienlijk meer rendement genereren in vergelijking met traditionele zonnepanelen. Met bifaciale technologie kan het rendement variëren, maar het kan oplopen tot wel 10% tot 30% meer dan conventionele panelen, afhankelijk van de omgeving en installatie.

30 Jaar Productgarantie en Vermogensgarantie

AEG staat achter de kwaliteit van de AEG 370 GLAS-GLAS zonnepanelen en biedt indrukwekkende garanties. Je krijgt niet alleen een productgarantie van 30 jaar, wat getuigt van het vertrouwen van de fabrikant in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze panelen, maar ook een vermogensgarantie die even lang meegaat. Dit betekent dat je gedurende een lange periode kunt rekenen op de prestaties van deze zonnepanelen.

Hoge Efficiëntie

Met de AEG 370 GLAS-GLAS kun je rekenen op hoge efficiëntie. De panelen zijn ontworpen om zoveel mogelijk zonlicht om te zetten in elektriciteit, waardoor je meer energie kunt genereren voor je huishouden of bedrijf. Dit betekent niet alleen besparingen op je energierekening, maar ook een verminderde ecologische voetafdruk.

Kortom, de AEG 370 GLAS-GLAS Mono Zwart Frame is een eersteklas keuze voor wie op zoek is naar zonnepanelen met een superieure uitstraling, hoge opbrengst, en een ongekende garantie. Met deze panelen maak je niet alleen een duurzame investering, maar ben je ook verzekerd van betrouwbare prestaties gedurende vele jaren. Profiteer van de voordelen van bifaciale technologie en kies voor de AEG 370 GLAS-GLAS voor je zonne-energiesysteem. Je zult genieten van meer opbrengst en een groenere toekomst.

Wilt u meer informatie over de zonnepanelen van AEG? Kijk dan gerust ook op de website van onze partner AEG:
‘Link naar de website van AEG zonnepanelen’

Wilt u toch liever persoonlijk contact met één van onze zonnepanelenadviseurs? Neem dan contact op via onderstaande link:
‘Contact’

  • 30 jaar fabrieks en vermogens garantie

  • Bifacial celtechnologie voor meer opbrengst

  • Hoge efficiëntie

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!