Producten van SinneSysteem

DAS 425W N-Type Full Black Glas-Glas

Het DAS Solar 425WP Glas-Glas zonnepaneel is een ware revolutie in duurzame energieopwekking! Met een indrukwekkend vermogen van 425 watt per paneel zet dit geavanceerde glas-glas zonnepaneel nieuwe normen voor efficiëntie en duurzaamheid. Met de DAS Solar 425WP maak je niet alleen gebruik van de kracht van de zon, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst met stijl en prestatie.

DAS 425W N-Type Full Black Glas-Glas

Het DAS Solar 425Wp dubbel glas zonnepaneel is een volledig zwart bi-facial n-type zonnepaneel.

Het DAS Solar 425Wp dubbel glas zonnepaneel is een elegante en efficiënte zonne-energieoplossing die naadloos aansluit op moderne woningen en bedrijven. Met zijn volledig zwarte afwerking en geavanceerde technologieën voor optimale energieopwekking, zijn hier enkele opmerkelijke kenmerken:

  • Ongeëvenaarde efficiëntie: Dit zonnepaneel heeft een toonaangevende module-efficiëntie in de sector, met een capaciteit om tot wel 22,3% van het beschikbare zonlicht om te zetten in elektriciteit. Hierdoor maximaliseer je je energieopbrengst en bespaar je op je energierekening.
  • Uitzonderlijke duurzaamheid: Ons zonnepaneel is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid en heeft een bijzonder laag risico op microscheurtjes. Dit betekent dat het gedurende vele jaren betrouwbaar blijft presteren, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
  • Gemoedsrust met garantie: We bieden een indrukwekkende product garantie van 25 jaar, waardoor je met vertrouwen kunt investeren in hernieuwbare energie. Dit paneel is gebouwd om lang mee te gaan en consistent te blijven presteren.
  • Optimaal rendement bij weinig zonlicht: Dit zonnepaneel excelleert in het opwekken van stroom bij lage zoninstraling, wat betekent dat het zelfs op bewolkte dagen aanzienlijke energie blijft genereren. Zo kun je het hele jaar door profiteren van zonne-energie.
  • Dubbelzijdige stroomopwekking: Naast de frontale opwekking biedt dit zonnepaneel ook uitstekende stroomopwekking aan de achterzijde, waardoor je nog meer waarde haalt uit je investering in zonne-energie.

Kies voor het DAS Solar 425Wp dubbel glas zonnepaneel en ervaar de voordelen van geavanceerde zonne-energieoplossingen die stijl, prestaties en betrouwbaarheid combineren voor een duurzamere toekomst.

  • Product garantie: 25 jaar
  • Afmetingen: 1722×1134×30 mm
  • Hoge opbrengst: toonaangevende module-efficiëntie in de industrie, tot 22,3%

  • Uitstekende prestaties, zeer laag risico op microscheurtjes

  • Uitstekende stroomopwekking aan de achterzijde

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!