Producten van SinneSysteem

DAS 430W N-Type Black Frame White Backsheet Glas-Glas

Het DAS Solar 430Wp dubbel glas zonnepaneel is een zwart bi-facial n-type zonnepaneel met een witte backsheet.

DAS 430WP Glas Glas

Het DAS Solar 430Wp dubbel glas zonnepaneel is een zwart bi-facial n-type zonnepaneel met een witte backsheet. De meeste klanten vinden volledig zwarte zonnepanelen mooier. Als u als klant ook liever een fullblack zonnepaneel op uw dak wilt hebben dan adviseren wij om te kiezen voor de DAS Solar 425WP Glas Glas variant.

Op een plat dak merken wij echter dat het esthetische minder belangrijk is, waardoor de keus voor het DAS Solar 430WP Glas Glas zonnepaneel ook heel logisch is. De reden dat dit zonnepaneel meer opbrengst heeft is heel simpel. Full black zonnepanelen worden warmer, waardoor deze zonnepanelen meer opbrengst verliezen.

Het DAS Solar 430Wp dubbel glas zonnepaneel betovert met zijn elegante zwarte esthetiek en gebruik van baanbrekende technologie. Dit bi-facial n-type zonnepaneel is voorzien van een witte backsheet voor extra stijl en duurzaamheid.

Kenmerken:

  • Opmerkelijke efficiëntie: Dit paneel zet de standaard met toonaangevende module-efficiëntie in de industrie, met een indrukwekkende score tot wel 22,3%.
  • Uitzonderlijke Prestaties: Met minimale risico’s op microscheurtjes levert het DAS Solar 430Wp zonnepaneel uitstekende en duurzame prestaties.
  • Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid: Vertrouw op de duurzaamheid van dit paneel, ondersteund door een robuuste 25 jaar productgarantie.
  • Optimale Prestaties bij Weinig Zonlicht: Dit zonnepaneel excelleert in situaties met weinig zoninstraling, waardoor het ideaal is voor diverse klimaatomstandigheden.
  • Dubbele Stroomopwekking: Het zonnepaneel biedt uitmuntende stroomopwekking, zelfs aan de achterzijde, wat resulteert in een efficiënte energieproductie.

Het DAS Solar 430Wp zonnepaneel combineert innovatie en kwaliteit om uw zonne-energieopwekking naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek de toekomst van zonne-energie met dit geavanceerde zonnepaneel op uw dak.

  • Hoge opbrengst: toonaangevende module-efficiëntie in de industrie, tot 22,3%

  • Betere prestaties bij lage zon instraling

  • Uitstekende stroomopwekking aan de achterzijde

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!