Producten van SinneSysteem

Jinko 435Wp All Black

De JKM435N-54HL4R-BK van Jinko heeft een vermogen van 435 Wattpiek en beschikt over 108 cellen. De afmetingen van dit zonnepaneel met volledig zwart frame bedragen 1762 x 1134 x 30mm.

Jinko 435Wp All Black

Jinko 435Wp All Black

Het Jinko 435Wp All Black Tiger Neo N-type zonnepaneel, model JKM435N-54HL4R-BK, biedt indrukwekkende specificaties en voordelen voor wie op zoek is naar krachtige en duurzame zonne-energieoplossingen. Dit paneel heeft een nominaal vermogen van 435 Wattpiek en maakt gebruik van 108 cellen om zonne-energie op te wekken. Met afmetingen van 1762 x 1134 x 30 mm en een volledig zwart frame, biedt het niet alleen efficiënte prestaties, maar voegt het ook een elegante uitstraling toe aan elk zonne-energiesysteem.

Wat dit zonnepaneel onderscheidt, is het feit dat het behoort tot de Tiger Neo N-type serie van Jinko. Deze serie staat bekend om zijn vermogen om meer energie te produceren en een hogere opbrengst per vierkante meter te genereren, zelfs onder bewolkte omstandigheden. Bovendien heeft de Jinko 435Wp minimale last van Light-Induced Degradation (LID), wat betekent dat het langer op topniveau kan presteren zonder significante degradatie.

Een ander opmerkelijk voordeel van de Jinko 435Wp is de royale fabrieksgarantie van 15 jaar, wat aantoont dat Jinko Solar vertrouwen heeft in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun product. Dit zorgt voor gemoedsrust voor degenen die investeren in dit hoogwaardige zonnepaneel.

N-type zonnepanelen zoals deze bieden verschillende voordelen in vergelijking met P-type panelen. Ze produceren een hoger vermogen per vierkante meter, hebben een lagere degradatie in de loop der tijd en bieden langere garanties, wat resulteert in een kosteneffectieve en rendabele investering in hernieuwbare energie.

Wat betreft de technische specificaties, heeft de JKM435N-54HL4R-BK een vermogen van 219 Wp/m2, maakt gebruik van N-Type (TOPCon) celtechnologie, heeft 108 cellen, en een zwart frame met een afmeting van 1762 x 1134 x 30 mm. De kabellengte is 1.2 meter en het paneel is uitgerust met MC4-connectoren voor eenvoudige installatie.

Samenvattend biedt het Jinko 435Wp All Black Tiger Neo N-type zonnepaneel een indrukwekkende combinatie van hoog vermogen, duurzaamheid, en een aantrekkelijk ontwerp, en het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar efficiënte en betrouwbare zonne-energieoplossingen met een lange levensduur.

  • N-type zonnepanelen leveren een hoger vermogen per vierkante meter.

  • Deze panelen hebben een lagere degradatie in vergelijking met P-type panelen.

  • Je geniet van langere garanties.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!