Producten van SinneSysteem

Elsun 310WP Full Black

Het Elsun 310WP Full Black zonnepaneel wordt voor 100% geproduceerd in Nederland. Wij als SinneSysteem hebben de kennis over het productieproces, omdat wij bij Elsun een rondleiding hebben gekregen door de fabriek. Wij zijn Elsun hier erg dankbaar voor.

Elsun 310WP Full Black

De Elsun 310WP Full Black is volledig geproduceerd in de fabriek in Roden (Nederland)

De Elsun GB Premium is een opvallend zonnepaneel dat uitblinkt in zowel prestaties als esthetiek. Dit geavanceerde glas-folie zonnepaneel is ontworpen om zonne-energieopwekking naar een hoger niveau te tillen, en het doet dat met stijl. Met een elegant zwart ontwerp valt dit paneel op in elke zonne-installatie.

Aan de voorzijde van de Elsun GB Premium vinden we hoogwaardig gehard glas met een speciale anti-reflectielaag. Dit zorgt ervoor dat het zonnepaneel meer zonlicht kan absorberen en minder licht weerkaatst, wat resulteert in een verhoogde energieopbrengst. Het low-iron glas, dat minder ijzer bevat dan standaard glas, laat bovendien meer zonlicht door, waardoor het paneel nog efficiënter wordt in het omzetten van zonnestralen in elektriciteit.

Aan de achterzijde van de Elsun GB Premium bevindt zich hoogwaardige zwarte folie, ook wel bekend als backsheet. Deze folie dient niet alleen ter bescherming van de interne componenten, maar draagt ook bij aan het stijlvolle uiterlijk van het paneel. Het is een perfecte aanvulling op het strakke ontwerp van het zonnepaneel.

Tussen deze twee lagen, het geharde glas en de zwarte backsheet, bevinden zich de geavanceerde PERC-zonnecellen. Deze PERC (Passivated Emitter Rear Cell) -technologie is een baanbrekende innovatie in de zonne-energie-industrie. Het verbetert de energieopbrengst door efficiënter gebruik te maken van zonlicht, wat resulteert in een hoger rendement. Met de Elsun GB Premium wordt een aanzienlijke hoeveelheid zonne-energie omgezet in elektrische stroom, waardoor dit zonnepaneel jaar na jaar indrukwekkende prestaties levert.

De specificaties van de Elsun GB Premium spreken voor zich:

 • Het low-iron glas laat meer zonlicht door en is voorzien van een antireflectie coating om de opname van zonlicht te maximaliseren.
 • Het zonnepaneel is goed geïsoleerd, waardoor er geen onnodig verlies van opgewekte stroom optreedt.
 • Met 5 busbars wordt de efficiënte transport van energie verzekerd.
 • Dankzij luchtdichte verlijming met POE-lijmfolie zijn er geen zorgen over delaminatie, vochtophoping of verkleuringen in de loop van de tijd.
 • Het maximale vermogen van dit paneel bedraagt 310 W, wat aanzienlijke energieopwekking mogelijk maakt.
 • Het paneel heeft een indrukwekkende lineaire opbrengst van 92,5%, wat betekent dat het gedurende zijn levensduur een consistent hoog rendement levert.
 • Bovendien wordt de kwaliteit onderstreept door een product garantie van 25 jaar, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Elsun GB Premium benadrukt.
 • 100% geproduceerd in Nederland (Roden)Kortom, de Elsun GB Premium is niet alleen een visueel aantrekkelijk zonnepaneel, maar ook een krachtige energieopwekker die jarenlang topprestaties levert. Met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen biedt dit zonnepaneel een geweldige optie voor wie op zoek is naar efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid in hun zonne-energie-installatie. Het is de belichaming van moderne zonne-energieopwekking.
 • 100% in Nederland geproduceerd

 • Relatief kleine zonnepaneel (1625 x 989 x 35 mm)

 • Luchtdichte verlijming (POE-lijmfolie) van de verschillende lagen > géén kans op delaminatie, vochtophoping en verkleuringen

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!