Producten van SinneSysteem

DAS Solar 575WP Glas Glas

DAS Solar 575WP Glas Glas

Het DAS Solar 575WP Glas Glas zonnepaneel is momenteel één van de zonnepanelen met het hoogste rendement op de markt (1 maart 2024). Momenteel is dit Glas Glas zonnepaneel in de categorie in ieder geval het zonnepaneel met het hoogste rendement. Ander voordeel hiervan is dat we minder zonnepanelen nodig hebben om hetzelfde WP vermogen te behalen. Gevolg hiervan is dat de prijs voor ondernemers en consumenten aantrekkelijker. Wilt u weten wat de prijs is van de DAS Solar 575WP Glas Glas zonnepanelen neem dan contact op via onderstaande link:
‘CONTACT’

DAS Solar 575WP Glas Glas zonnepaneel

Het DAS Solar 575Wp dubbel glas zonnepaneel onderscheidt zich als een bi-facial n-type zonnepaneel met een elegante witte backsheet en een duurzaam zilveren frame.

Het DAS Solar 575Wp dubbel glas zonnepaneel is niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze met zijn witte backsheet en zilveren frame, maar het belichaamt ook geavanceerde technologie en betrouwbaarheid in de wereld van zonne-energie.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn:

Het gebruik van dubbel glas in combinatie met geavanceerde technologieën benadrukt de toewijding van DAS Solar aan duurzaamheid. Bovendien wordt het milieuvriendelijke karakter van het zonnepaneel versterkt door actieve bevordering van recyclingmogelijkheden voor de materialen, waardoor het bijdraagt aan een circulaire economie en de ecologische voetafdruk minimaliseert.

Toekomstbestendige Investering:

Met zijn hoog rendement, uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie vertegenwoordigt het DAS Solar 575Wp dubbel glas zonnepaneel een toekomstbestendige investering. Het is niet alleen een product dat voldoet aan de huidige behoeften aan duurzame energie, maar ook een die voorbereid is op de uitdagingen van de toekomst.

Kenmerken:

Hoog rendement:

Dit zonnepaneel biedt een toonaangevende module-efficiëntie in de industrie, met een indrukwekkende opbrengst tot 22,5%. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van zonne-energie, waardoor het een uitstekende keuze is voor maximale energieproductie.

Uitstekende prestaties en minimale risico’s:

Het DAS Solar 575Wp zonnepaneel levert niet alleen hoogwaardige prestaties, maar biedt ook een zeer laag risico op microscheurtjes. Dit verhoogt de duurzaamheid van het paneel en verzekert gebruikers van langdurige betrouwbaarheid.

Robuuste betrouwbaarheid:

Met een product garantie van 15 jaar benadrukt dit zonnepaneel zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit geeft de gebruiker gemoedsrust en verzekert hen van de kwaliteit van het product op de lange termijn.

Optimale prestaties bij weinig zonlicht:

Het DAS Solar 575Wp zonnepaneel excelleert bij lage zoninstraling, wat betekent dat het ook op bewolkte dagen of in minder zonnige omstandigheden uitstekende prestaties levert. Dit maakt het een betrouwbare keuze in verschillende klimaten.

Bi-facial technologie:

Het zonnepaneel maakt gebruik van bi-facial technologie, waardoor het aan beide zijden zonlicht kan opvangen. Dit leidt tot een verbeterde stroomopwekking aan de achterzijde van het paneel, wat de totale efficiëntie verder verhoogt. Deze techniek is vooral geschikt bij platte daken. De opbrengst ligt gemiddeld zo’n 10 tot 20% hoger

Wilt u ook hoge rendementspanelen op uw dak en wilt u kijken of u in aanmerking komt? Neem dan contact op via onderstaande link:

‘CONTACT’

DAS Solar 575WP Glas Glas zonnepaneel

  • Hoge opbrengst met 575WP: toonaangevende module-efficiëntie in de industrie, tot 22,5% en Uitstekende prestaties, zeer laag risico op microscheurtjes.

  • Hoge betrouwbaarheid met 15 jaar productgarantie

  • Betere prestaties bij lage zon instraling en uitstekende stroomopwekking aan de achterzijde.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!