Wij als SinneSysteem vinden kwaliteit belangrijk en vandaar dat wij al 8 jaar de voorkeur geven aan Glas Glas zonnepanelen in tegenstelling tot glas folie zonnepanelen. Wij zijn daarom ook erg blij dat de afgelopen jaren de prijzen van Glas Glas gedaald zijn, waardoor het nog interessanter is geworden voor de consument.

Sinds 2024 leveren wij als SinneSysteem ook Glas Glas zonnepanelen inclusief ABC technologie.

Via onderstaande twee filmpjes hebben wij het verschil laten zien tussen een regulier Glas Glas zonnepaneel en een zonnepaneel inclusief ABC technologie. Groot voordeel van een Glas Glas zonnepaneel inclusief ABC technologie is dat het effect van schaduw vele malen minder is, waardoor wij met Glas Glas zonnepanelen inclusief ABC technologie een hogere opbrengst halen.

Filmpje 1:

In onderstaand filmpje wordt er een bord voor het paneel gehouden, waardoor in ieder geval een deel van het paneel het niet doet. Op deze beurs hebben wij een fontein geplaatst die draait op zonne-energie. Zoals u kunt zien doet de fontein het niet als er ‘schaduw’ op het zonnepaneel komt.

Filmpje 2:

In onderstaand filmpje wordt er een bord voor het paneel gehouden, waardoor in ieder geval een deel van het paneel het niet doet. Op deze beurs hebben wij een fontein geplaatst die draait op zonne-energie. Zoals u kunt zien doet de fontein het nog steeds ondanks dat er ‘schaduw’ op het zonnepaneel komt. Het verlies op het Glas Glas zonnepanelen inclusief ABC technologie zal plusminus 12 tot 18 % zijn. Oftewel beter dan 100% verlies.

Een ander voordeel van de Glas Glas zonnepanelen inclusief ABC technologie is dat deze zonnepanelen All black zijn. Op onderstaande foto zie je duidelijk dat het bovenste zonnepaneel all black is en het onderste zonnepaneel is full black.

Foto-met-daarin-het-verschil tussen full black en all black zonnepaneel

Wilt u weten welk ABC technologie zonnepaneel het beste bij u past? Laat dan uw contact gegevens achter via onderstaande link:
‘CONTACT’