Producten van SinneSysteem

DMEGC 505W M10 Mono half cel zilver frame witte backsheet

Het DMECG 505WP zonnepaneel heeft een hoge opbrengst (september 2023). Enerzijds komt dit door de grotere afmeting (2094x1134x35mm) en anderzijds komt dit door de witte backsheet aan de achterzijde.

DMEGC 505W M10 Mono half cel zilver frame witte backsheet

Het DMECG 505WP zonnepaneel heeft een hoge opbrengst (september 2023). Enerzijds komt dit door de grotere afmeting (2094x1134x35mm) en anderzijds komt dit door de witte backsheet aan de achterzijde. Het grote voordeel hiervan is dat dit paneel hierdoor minder heet wordt, waardoor de opbrengst toeneemt.

Het DMEGC 505W M10 half cel zonnepaneel van het vooraanstaande Chinese bedrijf DMEGC Solar Energy vertegenwoordigt een opmerkelijke standaard van kwaliteit en duurzaamheid in de wereld van zonne-energie. De essentie van hun succes schuilt in een rigoureus en goed georganiseerd productieproces, waarin elk aspect van de zonnecellen en zonnepanelen grondig wordt onderzocht en getest. Dit garandeert niet alleen topprestaties, maar ook een duurzaamheid die in lijn is met de verwachtingen van de moderne energieconsument.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de DMEGC zonnepanelen is hun vermogen om zelfs onder omstandigheden met weinig licht te schitteren. Dit betekent dat ze consistent hoge prestaties leveren, zelfs op bewolkte dagen, in de vroege ochtenduren of tijdens de overgang naar de avond. Dit is van onschatbare waarde voor huiseigenaren en bedrijven die willen profiteren van zonne-energie, ongeacht de weersomstandigheden.

De DMEGC 505W M10 Mono half cel zonnepanelen onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerp en constructie. Met M10 half cellen bieden ze niet alleen een hoge efficiëntie, maar ook een uitzonderlijke duurzaamheid. Deze panelen zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder uitdagende omstandigheden. De stevige constructie en strakke afwerking zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk dat bijdraagt aan het esthetische aspect van elke installatie.

Wat de buitenkant betreft, worden de DMEGC 505W M10 Mono half cel zonnepanelen geleverd met een zilveren frame en een witte backsheet. Dit ontwerp is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het aluminium frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de witte backsheet bijdraagt aan de algehele esthetiek en het vermogen van de panelen om licht te reflecteren, wat hun prestaties verder verbetert.

Met een vermogen van 505 watt piekvermogen (Wp) vertegenwoordigen deze zonnepanelen een indrukwekkende energieproductiecapaciteit. Dit betekent dat ze in staat zijn om aanzienlijke hoeveelheden elektriciteit op te wekken, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn voor elke zonne-energie-installatie. Of het nu gaat om het voorzien in de energiebehoeften van een huishouden, het verminderen van de operationele kosten van een bedrijf of het verminderen van de ecologische voetafdruk, de DMEGC 505W M10 Mono half cel zonnepanelen zijn een betrouwbare keuze.

Kortom, de DMEGC 505W M10 Mono half cel zonnepanelen staan synoniem voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid in de wereld van zonne-energie. Hun vermogen om te presteren onder uiteenlopende lichtomstandigheden, gecombineerd met een robuuste constructie en aantrekkelijk ontwerp, maakt ze tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de voordelen van zonne-energie zonder compromissen te sluiten op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie.

  • Stevige constructie met een strakke afwerking

  • Witte backsheet, aluminium frame

  • Hoge prestaties bij weinig licht

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!