Producten van SinneSysteem

Autarco 580WP Glas Glas

TBN-serie Zonnepanelen: Krachtige Glas-Glas Technologie voor Duurzame Energie

Autarco’s TBN-serie zonnepanelen introduceert geavanceerde technologieën voor optimale energieopwekking. Uitgerust met n-type TOPCon cellen en geavanceerde multiwire technologie, leveren deze panelen een indrukwekkend vermogen van 580Wp. De gebruikte technologie zorgt voor een hogere efficiëntie zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid, zelfs bij een nominale spanning van 1500V DC.. Wilt u weten wat de prijs is van de Autarco 580WP Glas Glas zonnepanelen neem dan contact op via onderstaande link:

‘CONTACT’

Autarco 580WP Glas Glas

De Autarco 580WP Glas Glas zonnepanelen zijn ontworpen om extreme omstandigheden te trotseren, met een opmerkelijke mechanische belastbaarheid tot 5400 Pa. Daarnaast bieden ze uitstekende weerstand tegen zand, zout en ammoniak, waardoor langdurige prestaties gegarandeerd zijn, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Wat de garantie betreft van het Autarco zonnepaneel, biedt het Glas Glas paneel een verzekerde lineaire vermogensgarantie van 30 jaar, waarbij tot 87,8% van het vermogen behouden blijft. Daarnaast is er een robuuste product garantie van 15 jaar, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de TBN-serie onderstreept.

De toepassing van bifaciale en TOPCon cell technologie versterkt de betrouwbaarheid en prestaties van deze zonnepanelen nog verder. De combinatie van beide technologieën draagt bij aan een efficiëntere energieopwekking, zelfs in wisselende omgevingscondities. Meer informatie over het Autarco 580WP Glas Glas zonnepaneel kunt u via de onderstaande link:

‘Link naar Autarco 580WP Glas Glas zonnepaneel’

Voor nauwkeurige ontwerpen en optimale systeemconfiguraties kan gebruik worden gemaakt van de exclusieve Helios software van Autarco. Hiermee wordt het ontwerpproces geoptimaliseerd en kunnen installateurs profiteren van de uitgebreide functionaliteiten die deze software te bieden heeft. Kies voor de TBN-serie zonnepanelen van Autarco en benut de kracht van geavanceerde technologie voor duurzame energieopwekking. Wilt u ons ook een offerte laten maken? Vul dan uw gegevens in via onderstaande link:

‘Offerte aanvragen’

Autarco 580WP Glas Glas

  • Glas-glas paneel met een verzekerde lineaire vermogensgarantie van 30 jaar tot 87,8%.

  • Bifacial en TOPCon cell technologie voor superieure betrouwbaarheid en prestaties.

  • Betere prestaties bij lage zon instraling en uitstekende stroomopwekking aan de achterzijde.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!