Producten van SinneSysteem

DAS Solar 420WP Glas Glas

Het DAS Solar 420Wp dubbel glas zonnepaneel is een volledig zwart bi-facial n-type zonnepaneel.

DAS 425W N-Type Full Black Glas-Glas

Het DAS Solar 420Wp Glas Glas zonnepaneel is een volledig zwart bi-facial n-type zonnepaneel.

Kies voor het DAS Solar 420Wp Glas Glas zonnepaneel en zet een stap in de richting van een meer duurzame toekomst. Ons zonnepaneel blinkt uit in efficiëntie, betrouwbaarheid en garantie, en garandeert u een hoogwaardig zonne-energiesysteem dat consistent topprestaties zal leveren gedurende vele jaren. Ontdek de voordelen van het DAS Solar 420Wp dubbel glas zonnepaneel voor uw woning of bedrijf en laat de zon voor u werken. ‘Klik hier‘ als u de website van DAS Solar wilt bezoeken.

Optimale opbrengst: Het DAS Solar 420Wp dubbel glas zonnepaneel vestigt de norm voor efficiëntie in de zonne-industrie, met een opbrengst die kan oplopen tot maar liefst 22,3%. Hierdoor kunt u het volledige potentieel van elke zonnestraal benutten, wat uw energiebesparing aanzienlijk zal vergroten.

Betrouwbare prestaties: Dankzij zijn geavanceerde constructie en gebruik van hoogwaardige materialen, minimaliseert dit zonnepaneel het risico op microscheurtjes aanzienlijk. Dit resulteert in een langdurige en betrouwbare werking, zodat u zich kunt concentreren op het maximaliseren van uw duurzame energieproductie.

Via onderstaande link kunt u foto’s bekijken van één van onze zonnepanelen installaties in Sneek:

’11 DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Sneek’

11 DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Sneek

  • 25 jaar fabrieksgarantie

  • Uitstekende prestaties, zeer laag risico op microscheurtjes

  • Uitstekende stroomopwekking aan de achterzijde

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!