11 DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Sneek

Wij als SinneSysteem hebben 11 DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Sneek. Hiermee hebben wij een totaal wattpiek (WP) vermogen geplaatst van 11 keer 420 = 4620WP geplaatst. Op onderstaande foto vanuit ons programma Solarmonkey (voor meer informatie over Solarmonkey ‘klik hier’) verwachtten wij een opbrengst van 3430 kilowattuur (KWH) per jaar. Deze plaatsing hebben wij verdeeld over 6 zonnepanelen op oost en 5 zonnepanelen op west. Hiermee hebben wij een evenredige opbrengst gedurende de dag en is de piek op het midden van de dag een stuk lager.

11 DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Sneek.

Deze klant heeft een variabel contract en betaald nu 40 cent per kwh. De vraag is wat er vanaf 1 januari 2024 gaat gebeuren mocht het prijsplafond afgeschaft worden door de regering. Op basis van 40 cent per kwh dan bespaart deze klant dus 0,4 keer 3430 =1372 euro per jaar, dat is omgerekend 114 euro per maand. Via onderstaande link hebben wij meer informatie weergegeven over hoe je de besparing van zonnepanelen kan berekenen.

‘Hoe bereken ik mijn besparing op zonnepanelen?’

In Sneek hebben wij een buurtactie gehouden in de wijk Duinterpen. Mede hierdoor hebben wij in Sneek 11 kwalitatief hoogstaande Glas Glas zonnepanelen van het merk DAS Solar mogen plaatsen. De klant vind kwaliteit belangrijk en heeft daardoor bewust gekozen voor Glas Glas zonnepanelen.

Aangezien er geen sprake is van schaduw hebben we er gezamenlijk voor gekozen om te kiezen voor een serie omvormer van het merk Goodwe. Met behulp van de app van Semsportal kunnen wij als SinneSysteem deze installatie monitoren en mocht er iets mis mee zijn dan kunnen we hier tijdig op anticiperen, zodat wij de juiste service leveren.

Hieronder hebben we kort samengevat welke producten wij gebruikt hebben met de daarbij behorende link:

Wilt u ook kwalitatief hoogstaande zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd tegen een eerlijke prijs? Neem dan contact op via onderstaande link:
CONTACT

Wij zijn ook erg blij met de positieve recensie van de klant:

Recensie Harmen Postma

Meer positieve recensies kunt u lezen via onderstaande link:

‘Reviews’