8 AIKO Glas Glas 445WP icm ABC technologie zonnepanelen geplaatst in Harlingen

Wij als SinneSysteem hebben 8 AIKO Glas Glas 445WP icm ABC technologie zonnepanelen geplaatst in Harlingen. Hiermee hebben wij een totaal wattpiek (WP) vermogen geplaatst van 8 keer 445 = 3560WP geplaatst. Hiermee verwachtten wij een opbrengst tussen de 2500 en 2900 kwh per jaar. Mede door de ABC technologie verwachtten wij eerder een opbrengst van 2900 dan 2500 kwh. Meer informatie over de ABC technologie kunt u lezen via onderstaande link:
‘meer informatie over ABC technologie’

Aangezien er geen sprake is van schaduw hebben we er gezamenlijk voor gekozen om te kiezen voor een serie omvormer van het merk Goodwe. Met behulp van de app van Semsportal kunnen wij als SinneSysteem deze installatie monitoren en mocht er iets mis mee zijn dan kunnen we hier tijdig op anticiperen, zodat wij de juiste service leveren. Meer informatie over Goodwe kunt u vinden via de volgende link: Klik ‘hier‘ om naar de website van Goodwe te gaan.

Woont u ook in Harlingen en wilt u ook kwalitatief hoogstaande zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd tegen een eerlijke prijs? Neem dan contact op via onderstaande link:

CONTACT

8-AIKO-455WP-Glas-Glas-icm-ABC-Technologie-zonnepanelen-geplaatst-in-Harlingen

Het grote voordeel van de AIKO 445WP Glas Glas zonnepanelen icm ABC technologie is dat deze zonnepanelen er erg mooi uitzien. Vooral vanaf de voorzijde zie je dat het gaat om ALL black zonnepanelen. Het mooie aan deze zonnepanelen is dat je geen vakjes of lijnen ziet.

8-AIKO-455WP-Glas-Glas-icm-ABC-Technologie-zonnepanelen-geplaatst-in-Harlingen