20 DMECG 450WP zonnepanelen geplaatst in Farmsum

Wij als SinneSysteem hebben 20 DMECG 450WP zonnepanelen geplaatst in bij Total Car Cleaning in Farmsum. Hiermee hebben wij een totaal wattpiek (WP) vermogen geplaatst van 20 keer 450 = 9000WP geplaatst. Op onderstaande foto vanuit ons programma Solarmonkey (voor meer informatie over Solarmonkey ‘klik hier’) verwachtten wij een opbrengst van 7190 kilowattuur (KWH) per jaar. Deze plaatsing hebben wij verdeeld over 10 zonnepanelen op oost en 10 zonnepanelen op west. Hiermee hebben wij een evenredige opbrengst gedurende de dag en is de piek op het midden van de dag een stuk lager. Neem ook gerust eens een kijkje op de website van Total Car Cleaning via de volgende link: ‘Link naar de website van Total Car Cleaning’

Deze klant heeft een variabel contract en betaald nu 40 cent per kwh. De vraag is wat er vanaf 1 januari 2024 gaat gebeuren mocht het prijsplafond afgeschaft worden door de regering. Op basis van 40 cent per kwh dan bespaart deze klant dus 0,4 keer 7190 =2879 euro per jaar, dat is omgerekend 239 euro per maand. Via onderstaande link hebben wij meer informatie weergegeven over hoe je de besparing van zonnepanelen kan berekenen.

‘Hoe bereken ik mijn besparing op zonnepanelen?’

Aangezien er geen sprake is van schaduw hebben we er gezamenlijk voor gekozen om te kiezen voor een serie omvormer van het merk Goodwe. Met behulp van de app van Semsportal kunnen wij als SinneSysteem deze installatie monitoren en mocht er iets mis mee zijn dan kunnen we hier tijdig op anticiperen, zodat wij de juiste service leveren.

Wilt u ook kwalitatief hoogstaande zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd tegen een eerlijke prijs? Neem dan contact op via onderstaande link:

CONTACT

Wij zijn ook erg blij met de positieve recensie van de klant:

Meer positieve recensies kunt u lezen via onderstaande link:

‘REVIEWS’