10 Solar Hero 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Sibrandabuorren

Wij als SinneSysteem hebben 10 Solar Hero 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Sibrandbuorren. Hiermee hebben wij een totaal wattpiek (WP) vermogen geplaatst van 10 keer 430 = 4300WP geplaatst. Hiermee verwachtten wij een opbrengst tussen de 3700 en 3900 kwh per jaar.

De klant heeft een aantal jaar geleden ook al bij ons zonnepanelen besteld en heeft de oude set in samenwerking met ons verkocht aan een derde. Fijne van deze verkoop is dat deze zonnepanelen zichzelf na 2 a 3 jaar al terugverdiend hebben. Mede door het vertrouwen in SinneSysteem heeft de klant besloten om de tweede set ook bij SinneSysteem aan te schaffen.

Deze klant heeft een variabel contract en betaald nu 40 cent per kwh. De vraag is wat er vanaf 1 januari 2024 gaat gebeuren mocht het prijsplafond afgeschaft worden door de regering. Op basis van 40 cent per kwh dan bespaart deze klant dus 0,4 keer 3800 = 1520 euro per jaar, dat is omgerekend 126 euro per maand. Via onderstaande link hebben wij meer informatie weergegeven over hoe je de besparing van zonnepanelen kan berekenen.

‘Hoe bereken ik mijn besparing op zonnepanelen?’

Aangezien er geen sprake is van schaduw hebben we er gezamenlijk voor gekozen om te kiezen voor een serie omvormer van het merk Goodwe. Met behulp van de app van Semsportal kunnen wij als SinneSysteem deze installatie monitoren en mocht er iets mis mee zijn dan kunnen we hier tijdig op anticiperen, zodat wij de juiste service leveren. Meer informatie over Goodwe kunt u vinden via de volgende link: Klik ‘hier‘ om naar de website van Goodwe te gaan.

Woont u ook in Sibrandabuorren en wilt u ook kwalitatief hoogstaande zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd tegen een eerlijke prijs? Neem dan contact op via onderstaande link:

CONTACT