Producten van SinneSysteem

Goodwe DNS Series

De Goodwe DNS Series-omvormers staan bekend om hun uitstekende prestaties, duurzaamheid en geavanceerde functies. Op deze pagina zullen we dieper ingaan op de belangrijkste kenmerken die ze tot een slimme keuze maken voor zonne-installaties.

Goodwe DNS Series

Zonne-energie speelt een cruciale rol in de zoektocht naar duurzame en hernieuwbare energiebronnen. Als gevolg hiervan zijn zonne-omvormers, die de gelijkstroom (DC) omzetten die wordt geproduceerd door zonnepanelen in de wisselstroom (AC) die in onze huizen wordt gebruikt, van groot belang geworden. Een van de beste keuzes voor zonne-omvormers is de Goodwe DNS Series, een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor de omzetting van zonne-energie.

1. Hoge Efficiëntie: Efficiëntie is een cruciale factor in elke zonne-omvormer, omdat het rechtstreeks van invloed is op de hoeveelheid energie die wordt omgezet en gebruikt uit zonnepanelen. De GoodWe DNS Series blinkt uit in hoge efficiëntie, zodat u het maximale uit uw zonnesysteem haalt. Deze omvormers kunnen de energieproductie maximaliseren, wat uiteindelijk geld bespaart op uw elektriciteitsrekening.

2. Dubbele MPPT-regelaars: De DNS Series-omvormers worden geleverd met dubbele Maximum Power Point Tracking (MPPT) regelaars. Deze functie maakt het mogelijk voor de omvormer om zich aan te passen aan verschillende oriëntaties en hoeken van zonnepanelen op uw dak. Het zorgt ervoor dat de panelen optimaal presteren, zelfs als sommige delen van uw zonnearray gedeeltelijk in de schaduw liggen of te maken hebben met variërende niveaus van zonlicht.

3. Flexibele Formaatopties: Of u nu een klein residentieel zonnesysteem heeft of een grotere commerciële installatie, de Goodwe DNS Series biedt een reeks formaatopties. Deze flexibiliteit stelt huiseigenaren en bedrijven in staat om een omvormer te vinden die perfect aansluit bij hun energiebehoeften en beschikbare dak ruimte.

4. Geavanceerde Monitoring en Controle: Goodwe hanteert een technisch geavanceerde benadering met zijn DNS Series-omvormers. Ze kunnen eenvoudig worden aangesloten op monitoringsplatforms, zodat gebruikers hun energieproductie en systeemprestaties in op hetzelfde moment kunnen volgen. Met deze functie kunt u uw energieverbruik optimaliseren en eventuele problemen die zich voordoen snel identificeren. Wij als SinneSysteem werken met de Semsportal app. Daarbij kijken wij als installateur dagelijks mee, zodat wij tijdig ontdekken als er een eventuele storing is. Wilt u meer weten hoe Semsportal werkt kijk dan op onderstaande pagina:
Hoe werkt Semsportal?

5. Duurzaamheid en Garantie: Zonne-omvormers zijn langetermijninvesteringen en de Goodwe DNS Series is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Deze omvormers zijn gebouwd om te overleven, zelfs in uitdagende milieuomstandigheden. Goodwe staat achter de kwaliteit van zijn producten en biedt doorgaans genereuze garanties, wat gemoedsrust geeft aan gebruikers.

6. Veiligheid en Conformiteit: De DNS Series is gebouwd met een sterke nadruk op veiligheid. Goodwe zorgt ervoor dat zijn producten voldoen aan internationale veiligheidsnormen en wettelijke vereisten. Deze toewijding aan veiligheid is cruciaal in elke zonne-installatie.

7. Ondersteuning van het Net en Exportlimiet: Voor net gekoppelde systemen worden Goodwe DNS-omvormers geleverd met net ondersteuning functies en mogelijkheden voor exportbeperking. Dit zorgt ervoor dat uw zonnesysteem naadloos samenwerkt met het elektriciteitsnet en voldoet aan lokale voorschriften.

Tot slot, de Goodwe DNS Series is een sterk aanbevolen keuze voor zonne-omvormers, of u nu een huiseigenaar bent of een bedrijfseigenaar die de kracht van zonne-energie wil benutten. Met hun indrukwekkende efficiëntie, veelzijdigheid, monitoringsmogelijkheden en betrouwbaarheid, bieden Goodwe DNS-omvormers een slimme en duurzame oplossing voor zonne-installaties. Terwijl de wereld blijft overgaan naar schone en hernieuwbare energiebronnen, kan een betrouwbare omvormer zoals de Goodwe DNS Series u helpen het meeste te halen uit uw zonne-investering en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

  • De DNS-serie van Goodwe is een omvormer met één fase die is aangesloten op het lichtnet en opvalt door zijn bijzonder compacte afmetingen, uitgebreide software- en hardware technologie.

  • De DNS-serie van Goodwe werd volgens industriële normen geproduceerd voor maximale duurzaamheid en gebruiksduur, biedt een hoge efficiëntie en beschikt over toonaangevende functies.

  • De serie is bovendien water- en stofdicht (IP65) en heeft een geluidsarm ontwerp zonder ventilator.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!