Producten van SinneSysteem

Trina Solar 430WP Glas Glas

Het Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepaneel is een hoogwaardig Glas Glas zonnepaneel.

Het Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepaneel is een kwalitatief hoogstaand zonnepaneel.

Hoogwaardige Zonnepanelen: Krachtig, Compact en Duurzaam

Met Trina Solar hebben wij als SinneSysteem een gerenommeerde partner als het gaat om zonnepanelen. In de wereld van hernieuwbare energie is efficiëntie van cruciaal belang. Dat is precies wat onze zonnepanelen bieden: krachtige prestaties in een compact formaat. Met vermogens tot 430W en een indrukwekkende module-efficiëntie van 22,0%, zijn onze panelen ontworpen om te schitteren. Maar laten we dieper duiken in waarom onze zonnepanelen een slimme keuze zijn voor jouw energiebehoeften.

Multibusbar-technologie voor Betrouwbaarheid

Onze zonnepanelen maken gebruik van geavanceerde multibusbar-technologie. Wat betekent dat voor jou? Het betekent verbeterde lichtopvang, lagere serie-weerstand en een aanzienlijke verbetering in stroomverzameling. Het resultaat? Verhoogde betrouwbaarheid van je zonnepaneleninstallatie. We begrijpen dat je wilt dat je investering lang meegaat, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze panelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de tand des tijds en de elementen.

Kostenbesparend en Efficiënt

Duurzaamheid betekent niet alleen dat je panelen lang meegaan, maar ook dat je bespaart op de lange termijn. Onze zonnepanelen zijn ontworpen met hogere vermogenscategorieën en efficiëntie in gedachten. Dit betekent dat je niet alleen een grotere energieopbrengst krijgt, maar ook dat je installatiekosten aanzienlijk lager zijn. Dat is goed nieuws voor je portemonnee en het milieu.

Optimale Prestaties, Ongeacht het Weer

De weersomstandigheden zijn vaak onvoorspelbaar, maar dat hoeft geen invloed te hebben op je zonnepanelen. Onze panelen bieden optimale prestaties, zelfs bij warm weer. Met een lage temperatuurcoëfficiënt van slechts -0,30% en een breed werktemperatuurbereik, kun je erop vertrouwen dat je zonnepanelen het hele jaar door consistent presteren.

Duurzaam Dubbelglasontwerp

Veiligheid en duurzaamheid zijn onze prioriteiten. Daarom hebben onze zonnepanelen een dubbelglasontwerp. Dit maakt ze niet alleen veiliger, maar ook duurzamer. Het betekent dat ze minder gevoelig zijn voor microscheurtjes en krassen, vooral tijdens de installatie. We begrijpen dat je zonnepanelen een investering zijn voor de lange termijn, en ons ontwerp weerspiegelt dat engagement.

Bestand tegen Uitdagende Omgevingen

Je zonnepanelen moeten bestand zijn tegen allerlei uitdagende omgevingsfactoren. Onze panelen zijn ontworpen om te gedijen in veeleisende omstandigheden, waaronder zout, ammoniak, zand, hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid. Ze hebben zelfs een brandklasse A of C-classificatie. Kortom, ongeacht waar je ze installeert, onze zonnepanelen zijn bestand tegen de elementen.

Langdurige Prestaties en Uitgebreide Garantie

We begrijpen het belang van langdurige prestaties. Daarom bieden onze zonnepanelen ultralage degradatie. In het eerste jaar is de degradatie slechts 1%, en daarna is de jaarlijkse degradatie minimaal, met slechts 0,4%. Dat betekent dat je jarenlang kunt genieten van consistente energieopbrengst. En om je gemoedsrust te bieden, wordt elk paneel geleverd met een productgarantie van 25 jaar en een vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar.

Een Universele Oplossing voor Jouw Behoeften

Onze zonnepanelen zijn ontworpen met jou in gedachten. Ze zijn eenvoudig te integreren en speciaal ontworpen voor compatibiliteit met gangbare omvormers en diverse montagesystemen. Met perfecte afmetingen en een laag gewicht zijn ze ideaal voor gemakkelijke hantering en installaties. Onze panelen bieden de meest waardevolle oplossing, zelfs voor daken met een lage belastingscapaciteit. Met mechanische prestaties die voldoen aan belastingen tot 5400 Pa positief en 4000 Pa negatief, kun je erop vertrouwen dat je investering veilig en stabiel is.

Kortom, onze zonnepanelen bieden een krachtige, compacte en duurzame oplossing voor al je energiebehoeften. Kies voor efficiëntie en duurzaamheid met onze hoogwaardige zonnepanelen en maak een positieve impact op je energieverbruik en het milieu. Wacht niet langer, maak vandaag de overstap naar schone, groene energie met onze zonnepanelen.

Een Universele Oplossing

Onze zonnepanelen zijn eenvoudig te integreren en ontworpen voor compatibiliteit met gangbare omvormers en diverse montagesystemen. Met perfecte afmetingen en een laag gewicht zijn ze ideaal voor gemakkelijke hantering en installaties. Ze bieden de meest waardevolle oplossing, zelfs voor daken met een lage belasting capaciteit, met mechanische prestaties tot 5400 Pa positieve belasting en 4000 Pa negatieve belasting. Kies voor efficiëntie en duurzaamheid met onze hoogwaardige zonnepanelen.

Wij hebben als SinneSysteem meerdere Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Friesland. Via onderstaande links kunt u een aantal van onze projecten bekijken waarbij onze monteurs met een drone over het dak gevlogen zijn om mooie foto’s te maken:

’12 Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Gerkesklooster’
‘9 Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Lemmer’

Meer informatie over onze partner Trina Solar kunt u bekijken op de website van Trina Solar:
‘Link naar de website van Trina Solar’

Wilt u liever persoonlijk contact waarin uitgelegd wordt waarom het Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepaneel eventueel het beste bij u past. Neem dan contact op via onderstaande link:
‘CONTACT’

12 Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Gerkesklooster

  • 25 jaar fabrieksgarantie

  • Bestand tegen zware omgevingen zoals zout, ammoniak, zand, hoge temperaturen, hoge luchtvochtigheid en brandklasse A of C

  • Degradatie van 1% in het eerste jaar en jaarlijkse degradatie van 0,4%

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!