12 Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Gerkesklooster

12 Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Gerkesklooster.

Wij bij SinneSysteem hechten veel waarde aan goed, eerlijk en deskundig advies. De klant gaf aan dat wij de zesde partij waren die een offerte had uitgebracht en dat wij de eerste partij waren die de boom aan de voorzijde serieus in overweging had genomen. Zoals te zien is op het legplan, hebben we 6 panelen aan de oostzijde van de woning geplaatst en nog eens 6 panelen aan de westzijde. Voor de westzijde hebben we ervoor gekozen om de zonnepanelen zoveel mogelijk naar achteren te plaatsen, zodat we minimaal verlies hebben vanwege de desbetreffende boom.

Opbrengst 12 Trina Solar 430WP Gerkesklooster

Via onze software van Solarmonkey (klik hier voor meer informatie over Solarmonkey) verwachten wij met 12 Trina Solar 430WP zonnepanelen een opbrengst van 3458 kwh. Vanaf 2015 rekenen wij als SinneSysteem al de verwachtte opbrengst uit. Op basis van deze cijfers uit het verleden weten wij dat we met onze berekeningen in 90% van de gevallen goed uitkomen of in ieder geval in de buurt zitten. Wilt u meer weten over hoe wij de verwachtte opbrengst uitrekenen met logisch verstand? Klik dan op onderstaande link:

‘Hoeveel wekken zonnepanelen op?’

Helaas hebben er in het verleden aardbevingen plaatsgevonden als gevolg van gasboringen. Daarom heeft SNN een subsidie toegekend van 4000 euro voor bewoners die schade hebben ondervonden. Bij SinneSysteem zijn we goed op de hoogte van de regels omtrent de aanvraag van deze subsidie en begeleiden we, waar nodig, onze klanten in het aanvraagtraject. Hieronder hebben we een link weergegeven hoe het aanvraagtraject werkt van de SNN subsidie:
‘Hoe werkt de SNN subsidie?’

Komt u ook in aanmerking voor de SNN subsidie en wilt u deze gebruiken voor het aanschaffen van zonnepanelen? Vraag dan uw offerte aan via onderstaande link:

‘Vraag een offerte aan’