9 Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Lemmer

Wij als SinneSysteem hebben 9 Trina Solar 430WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Lemmer. Hiermee hebben wij een totaal wattpiek (WP) vermogen geplaatst van 9 keer 430 = 3870WP geplaatst. Op onderstaande foto vanuit ons programma Solarmonkey (voor meer informatie over Solarmonkey ‘klik hier’) verwachtten wij een opbrengst van 3811 kilowattuur (KWH) per jaar.

Opbrengst van 9 Trina Solar 430WP zonnepanelen

Deze klant heeft een variabel contract en betaald nu 40 cent per kwh. De vraag is wat er vanaf 1 januari 2024 gaat gebeuren mocht het prijsplafond afgeschaft worden door de regering. Op basis van 40 cent per kwh dan bespaart deze klant dus 0,4 keer 3811 = 1524,4 euro per jaar, dat is omgerekend 127 euro per maand. Via onderstaande link hebben wij meer informatie weergegeven over hoe je de besparing van zonnepanelen kan berekenen.

‘Hoe bereken ik mijn besparing op zonnepanelen?’

In Lemmer hebben wij een promotieactie gehouden in de schepenbuurt. Mede hierdoor hebben wij in Lemmer 9 kwalitatief hoogstaande Glas Glas zonnepanelen van het merk Trina Solar mogen plaatsen. De klant vind kwaliteit belangrijk en heeft daardoor bewust gekozen voor Glas Glas zonnepanelen.

Aangezien er geen sprake is van schaduw hebben we er gezamenlijk voor gekozen om te kiezen voor een serie omvormer van het merk Goodwe. Met behulp van de app van Semsportal kunnen wij als SinneSysteem deze installatie monitoren en mocht er iets mis mee zijn dan kunnen we hier tijdig op anticiperen, zodat wij de juiste service leveren.

Hieronder hebben we kort samengevat welke producten wij gebruikt hebben met de daarbij behorende link:

Wilt u ook kwalitatief hoogstaande zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd tegen een eerlijke prijs? Neem dan contact op via onderstaande link:
CONTACT