10 DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Ysbrechtum

Wij als SinneSysteem hebben 10 DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst in Ysbrechtum.

De zonnepanelen hebben wij geplaatst op een boerderij in Ysbrechtum. Voordat wij zijn begonnen aan deze plaatsing hebben wij het dak geïnspecteerd in samenwerking met Anton Huisman uit Sneek. Na deze inspectie bleek dat het dak sterk genoeg was en dat wij de kwalitatief hoogwaardige Glas Glas zonnepanelen van het merk DAS Solar konden gaan plaatsen. Daarnaast hebben wij gekozen voor een serie omvormer van het merk Goodwe omdat er geen schaduw op de zonnepanelen komt. De omvormer hebben wij in een goed geventileerde ruimte geplaatst, waardoor de omvormer goed zijn warmte kwijt kan, waardoor de opbrengst hoger zal komen te liggen dan gemiddeld.

De zonnepanelen zijn geplaatst op een Zuid- Zuid- West oriëntatie met een hellingshoek van 50 graden. Hiermee verwachtten wij een opbrengst van +/- 95%. Dat betekent dat we voor deze plaatsing op jaarbasis 0,95 keer 4200 = +/- 4000 kwh uur op te wekken. Meer over de berekening kunt u vinden bij de veel gestelde vragen via onderstaande link:
‘hoeveel wekken zonnepanelen op’? 

Als we 4000 kwh opwekken dan besparen we 4000 keer 40 cent is 1600 euro per jaar wat neerkomt op 133 euro per maand. Over hoe u de besparing kunt terugrekenen kunt u meer lezen via onderstaande link:
‘Hoe bereken ik mijn besparing op zonnepanelen?’

Verder hebben wij met veel zorg en aandacht gezorgd voor een mooie route bekabeling door middel van een 3×4 kabel, zodat we geen verlies hebben op de dikte van de kabel.

Wilt u ook kwalitatief hoogstaande zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd tegen een eerlijke prijs? Neem dan contact op via onderstaande link:
CONTACT

Wilt u meer weten over de materialen die wij hebben gebruikt hebben klik dan op onderstaande links:

DAS Solar 420WP Glas Glas zonnepanelen

Goodwe 4200D-ns omvormer

Werkschakelaar

B20 aardlekautomaat