Producten van SinneSysteem

Goodwe

Goodwe, een visionaire onderneming, leidt de weg met geavanceerde PV-omvormers en energieopslagoplossingen. Onze omvormers, variërend van 1,0 tot 80 kW, staan bekend om hun betrouwbare werking en uitstekende prestaties. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of energieopslagsystemen, Goodwe levert.

Goodwe

De omvormers van het merk Goodwe omvatten diverse modellen. Ze bieden 1-fase omvormers zoals de XS en DNS, 3-fase omvormers van het type DT, omvormers met vlamboogdetectie en ook een assortiment hybride omvormers.

Ontdek ons assortiment:

1-Fase Omvormers:

 • XS PLUS+: Compact en stil, ontworpen voor moderne woningen. Geschikt voor residentiële systemen, ondersteunt diverse smart home-integratieprotocollen, en maximaliseert de energielevering. Meer informatie over de xs series kunt u lezen via onderstaande link:

‘Meer informatie over de Goodwe xs series’

 • DNS: Een enkelfasige on-grid-omvormer met geavanceerde technologie, geschikt voor hoogspannings- en bifaciale zonnepanelen, met een focus op duurzaamheid en efficiëntie. Meer informatie over de DNS series kunt u lezen via onderstaande link:

‘Meer informatie over de Goodwe DNS series’

3-Fase Omvormers:

 • SDT G2: De ultieme keuze voor residentiële en kleine commerciële projecten, met verbeterde prestaties, efficiëntie en overbelasting ratio. Meer informatie over de 3 fase DT series kunt u lezen via onderstaande link:

‘Meer informatie over de Goodwe DT series’

3-Fase Omvormers met Vlamboogdetectie:

 • SMT: Betrouwbaarheid en hoog rendement voor commerciële zonne-energie-installaties op complexe daken, met geavanceerde technologie en efficiënt warmtebeheer.
 • MT: Ideaal voor grootschalige distributieprojecten, met een indrukwekkende efficiëntie van 99,0% en een compact ontwerp.

Hybride Omvormers:

 • EM: Een bi-directionele hybride omvormer voor on-grid PV-systemen, optimaliseert energielevering, eigen verbruik en energieopslag.
 • ET PLUS+: Optimaliseert energielevering, eigen verbruik en back-up energie in residentiële systemen, met intelligente belastingsregelingen en compatibiliteit met batterijsystemen.
 • SBP: Een retrofitoplossing voor energieopslag en wisselstroomaansluiting, voor zowel 1-fase als 3-fase systemen, waardoor overtollige energie kan worden opgeslagen en ingezet.

Naast de informatie die wij op onze website aanbieden kunt u uiteraard ook kijken op de website van Goodwe zelf. Deze kunt u bezoeken via onderstaande link:
‘Goodwe website’

Wilt u toch liever persoonlijk contact voor extra informatie over de Goodwe omvormer vul dan het contactformulier in via onderstaande link:
‘CONTACT’

 • Geschikt voor hoog vermogen zonnepanelen en zeer compact

 • Verbeterde prestaties: 150% DC-input overdimensionering en 110% AC-overbelastingsratio

 • Energielevering maximaliseren en modern en compact design

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!