Producten van SinneSysteem

GoodWe XS-serie

De grote voordeel van de Goodwe xs series is dat deze omvormers zeer klein zijn, waardoor ze relatief makkelijk en overal te plaatsen zijn. Wij als SinneSysteem leveren onderstaande xs omvormers van het merk Goodwe:

  • 700xs
  • 1000xs
  • 1500xs
  • 2000xs
  • 2500xs
  • 3000xs
GoodWe XS-serie

De Goodwe xs series zijn kleine omvormers die relatief eenvoudig te plaatsen zijn.

De GoodWe XS-serie is de nieuwste toevoeging aan het indrukwekkende assortiment omvormers voor zonnepanelen van GoodWe. Deze serie is specifiek ontworpen voor residentiële toepassingen en is bedoeld om huishoudens te voorzien van de voordelen van zonne-energie, zoals comfort, stille werking en een hoog rendement. Met capaciteitsvarianten variërend van 0,7 kW tot 3,0 kW, biedt de XS-serie flexibiliteit en prestaties in één compacte eenfasige eenheid.

Een van de meest opvallende kenmerken van de GoodWe XS-serie is het uitzonderlijk lage gewicht van slechts 5,8 kg. Dit is een revolutionaire ontwikkeling in de wereld van omvormers, omdat het de installatie en hantering aanzienlijk vereenvoudigt. Met afmetingen die vergelijkbaar zijn met een standaard A4-vel papier, past deze omvormer moeiteloos in kleine ruimtes en maakt het mogelijk om hem gemakkelijk te verplaatsen en te installeren zonder enige gedoe. Het is een perfecte oplossing voor woningen met beperkte ruimte.

Wat de prestaties betreft, blinkt de GoodWe XS-serie uit met een indrukwekkende 30% over dimensionering van de DC-invoer, wat betekent dat hij in staat is om meer vermogen van de zonnepanelen te verwerken dan zijn nominale capaciteit, waardoor de efficiëntie van het hele systeem wordt gemaximaliseerd. Met een maximale Europese efficiëntie van 97,2% zorgt deze omvormer ervoor dat de opgewekte zonne-energie optimaal wordt benut en in het elektriciteitsnet wordt geïnjecteerd.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de GoodWe XS-serie is de mogelijkheid voor LAN- en wifi-communicatie. Dit biedt de gebruikers de flexibiliteit om hun zonne-energiesysteem op verschillende manieren te monitoren en te beheren. Of het nu gaat om het volgen van de prestaties van hun zonnepanelen via een bekabelde LAN-verbinding of draadloos via wifi, klanten hebben de vrijheid om de meest geschikte monitoringsoptie te kiezen voor hun specifieke behoeften. Bovendien kunnen ze na de installatie eenvoudig overschakelen naar een andere communicatiemethode als dat nodig is.

Kortom, de GoodWe XS-serie is een revolutionaire omvormer die de kracht van de zon naar woningen brengt met ongeëvenaarde efficiëntie en gebruiksgemak. Met zijn ultralichte ontwerp, indrukwekkende over dimensionering en flexibele communicatiemogelijkheden is het een ideale keuze voor huishoudens die streven naar duurzame energieopwekking en controle over hun zonne-energiesysteem. Met de GoodWe XS-serie kunnen huiseigenaren genieten van de voordelen van hernieuwbare energie zonder in te leveren op comfort of prestaties. Het is de perfecte aanvulling voor elk residentieel zonnepanelensysteem.

  • De meest opvallende eigenschap is het lichte gewicht: slechts 5,8 kg

  • Compacte afmeting, gelijk aan een A4-vel papier.

  • Hij biedt een 30% over dimensionering van de DC-invoer.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!