Producten van SinneSysteem

Goodwe 3fase DT series

De Goodwe DT is een ware gamechanger in de wereld van zonne-energie, met zijn indrukwekkende technologie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Deze omvormer tilt jouw zonne-energiesysteem naar een hoger niveau, met krachtige prestaties en slimme functies die je controle geven over je energieopwekking. Kies voor de Goodwe DT en ervaar de toekomst van duurzame energie in al zijn glorie!

Goodwe 3fase DT series

Zonne-energie is de toekomst van duurzame energievoorziening, en de keuze voor de juiste omvormer is van cruciaal belang om het maximale rendement uit jouw zonnepanelen te halen. Een 3-fase omvormer is essentieel voor huizen en bedrijven met een drie- fasen elektrische aansluiting, en een uitstekende keuze in dit segment is de Goodwe 3-Fase DT omvormer.

Krachtige Prestaties

De Goodwe 3-Fase DT omvormer is ontworpen om te schitteren op het gebied van prestaties en efficiëntie. Met een breed scala aan vermogensklassen en het vermogen om meerdere zonnepaneelstrings aan te sluiten, is deze omvormer in staat om het maximale uit je zonne-energiesysteem te halen. De omvormer is verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, variërend van 4 kW tot en met 15 kW, waardoor het geschikt is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

Goodwe staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame omvormers, en de 3-Fase DT is daarop geen uitzondering. De omvormer is gebouwd met hoogwaardige componenten en een robuuste behuizing die bestand is tegen de tand des tijds en verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat je kunt rekenen op een langdurige en stabiele werking, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Geavanceerde Monitoring en Controle

Een van de voordelen van de Goodwe 3-Fase DT omvormer is het geavanceerde monitoring- en controlesysteem. Met behulp van de Goodwe monitoringsoftware kun je in real-time de prestaties van je zonne-energiesysteem volgen. Dit stelt je in staat om eventuele problemen snel te identificeren en op te lossen, wat de algehele efficiëntie van je systeem verbetert.

Veiligheid voorop

Goodwe heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De 3-Fase DT omvormer is uitgerust met diverse beveiligingsfuncties, waaronder overbelasting beveiliging, kortsluitingsbeveiliging, isolatiefoutdetectie en meer. Deze functies zorgen ervoor dat je zonne-energiesysteem veilig en betrouwbaar blijft werken, zonder onnodige risico’s.

Milieuvriendelijk en Energie-efficiënt

De Goodwe 3-Fase DT omvormer is niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk. Met een hoog rendement en de mogelijkheid om overtollige energie terug te leveren aan het net, draagt deze omvormer bij aan energiebesparing en vermindert hij de ecologische voetafdruk van je huishouden of bedrijf.

Conclusie

De Goodwe 3-Fase DT omvormer is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en energie-efficiënte oplossing voor zonne-energie. Met geavanceerde functies, monitoringmogelijkheden en een focus op veiligheid, is deze omvormer een slimme investering voor iedereen die duurzame energie serieus neemt. Kies voor de Goodwe 3-Fase DT en zet een stap richting een groenere en duurzamere toekomst.

  • Max. efficiëntie tot 98,3%

  • 50% over dimensionering van de DC-ingang en 10% AC-uitgangsoverbelasting

  • Beveiliging tegen boogfouten en eenvoudig te installeren, gebruiken en onderhouden

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!