In de zonnepanelen branche zijn er meer dan drie duizend verschillende zonnepanelen. Wij onderscheiden deze zonnepanelen in 2 type zonnepanelen, 1) Glas Glas zonnepanelen en 2) glas folie zonnepanelen. Glas Glas zonnepanelen zijn beter dan glas folie zonnepanelen, omdat deze zonnepanelen 100% waterdicht zijn, geen extra warmte vrijkomt en deze zonnepanelen beter bestand zijn tegen weersomstandigheden.

Wij als SinneSysteem hebben een selectie gemaakt van drie zonnepanelen

  1. Het voordelige zonnepaneel
  2. Het meest gekozen zonnepaneel
  3. Het hoge rendementspaneel

Bij voordelige zonnepanelen denken wij aan mono en aan poly zonnepanelen. Wij als SinneSysteem hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, waardoor we de voorkeur geven aan andere zonnepanelen. Bij voordelige zonnepanelen denken wij aan merken zoals Jinko Solar, JA Solar. Voordeel van deze voordelige zonnepanelen is dat ze simpelweg voordelige zijn, waardoor de terugverdientijd sneller is.

Onze klanten kiezen voor kwaliteit en kiezen daardoor voornamelijk voor Glas Glas zonnepanelen. Voordeel van Glas Glas zonnepanelen is dat ze beter bestand zijn tegen weersinvloeden en dat ze een levensduur hebben van meer dan 40 jaar. Wij leveren momenteel vooral Glas Glas zonnepanelen van het merk DAS Solar, omdat deze prijs ook zeer aantrekkelijk is. Daarnaast kunnen wij ook Glas Glas zonnepanelen aanbieden van de merken Autarco, Trina Solar, JA Solar, AEG en Solarwatt.

Momenteel zijn er al zonnepanelen op de markt van meer dan 500WP. Voordeel hiervan is dat we met minder zonnepanelen een hogere opbrengst kunnen halen. Met 10 zonnepanelen van 505WP halen we al een WP vermogen van 5050Wp. Als we een voordelig zonnepanelen nemen van 400Wp dan hebben we om hetzelfde rendement al 12 zonnepanelen nodig. In veel gevallen is het plaatsen van 12 zonnepanelen duurder, waardoor dit een hele mooie optie. Vaak zijn hoge rendementspanelen wel groter, waardoor het afhankelijk is van uw dak welk zonnepaneel zich hier het beste voor leent.