Autarco lanceert vernieuwde monitoringapp voor zonnepanelen

Vanaf 1 november 2023 heeft Autarco een nieuwe monitoringapp. Het bedrijf introduceert een geheel vernieuwde monitoringapplicatie voor zonnepanelen. De her ontworpen MyAutarco-app biedt gebruikers directe inzichten in de prestaties van hun Autarco zonne-energiesysteem, inclusief informatie over eventuele thuisbatterijen. Meer informatie over Autarco kunt u lezen via onderstaande link: ‘Wie is Autarco?’

Als een slimme meter wordt gebruikt, verschaft de app ook inzicht in het elektriciteitsverbruik, de terug levering aan het elektriciteitsnet en de energieopslag in gevallen waarin het systeem is uitgerust met een thuisbatterij. De vernieuwde MyAutarco-app is beschikbaar voor download in zowel de Apple App Store als de Google Play Store.

Gebruiksvriendelijkheid

Verbeterde Gebruiksvriendelijkheid Marc Kerkmeester, Brand & Marketing Director bij Autarco, benadrukt: “Naast de esthetische make-over van de MyAutarco-app hebben we ook de interactieve functies, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid aanzienlijk verbeterd. Dit stelt onze eindgebruikers en Autarco  partners in staat om de prestaties van hun zonne-energiesysteem – of systemen – sneller en eenvoudiger te evalueren via de vernieuwde app. Naast de gebruikelijke informatie over de energieopbrengst van de zonnepanelen, biedt de app nu ook de mogelijkheid om deze gegevens in verschillende grafieken en diagrammen te bekijken, zowel op het moment zelf als per uur, per week, per maand en per jaar. Bovendien geeft de app duidelijk inzicht in het verbruik van de zelfopgewekte energie, en indien van toepassing, biedt MyAutarco ook informatie over de terug levering aan het elektriciteitsnet en het gebruik en de opslag van energie met een thuisbatterij.”

Demo-Account

Demo-account Kerkmeester voegt eraan toe: “Een unieke functie van de MyAutarco-app is dat zelfs als je nog geen Autarco zonne-energiesysteem op je huis of bedrijfspand hebt geïnstalleerd, je de app toch kunt downloaden en kunt inloggen op een demo-account. Hierdoor kun je aan de hand van livegegevens – voorzien van ons eigen demo zonne-energiesysteem – ontdekken welke voordelen de MyAutarco-app te bieden heeft.” ‘Klik hier voor de bron’

Wilt u ook graag een Autarco zonnepanelensysteem (Op zijn Fries SinneSysteem) geïnstalleerd hebben door SinneSysteem en uw opbrengst gemonitord hebben door onze zonnepanelenadviseurs? Vraag dan uw offerte aan via onderstaande link:

‘Offerte aanvragen’

Hieronder hebben we een aantal foto’s vermeld van recente projecten die wij geplaatst hebben in samenwerking met Autarco. Meer informatie over deze projecten kunt u vinden via onderstaande links:

’72 Autarco zonnepanelen’
’80 Autarco zonnepanelen geplaatst in Reahus’