SinneSysteem is sinds kort trotse sponsor van de wijk de Hemdijk!

Wij als SinneSysteem hebben al meerdere mensen in de wijk de Hemdijk geholpen met het verduurzamen door middel van onder andere het plaatsen van zonnepanelen. Gelukkig zijn er al heel veel mensen in de wijk die zonnepanelen op het hebben. Echter zien wij nog steeds daken waar nog geen zonnepanelen liggen. Ons doel als SinneSysteem is om als lokale zonnepaneleninstallateur alle daken in de wijk de Hemdijk te voorzien van zonnepanelen.

Wij als SinneSysteem zijn sinds kort trotse sponsor van de wijkvereniging de Hemdijk in Sneek!

Wij zullen de komende 2 jaar in ieder geval 4x te zien zijn in het leuke wijkkrantje en blijven wij zichtbaar via de website van de Hemdijk. Meer informatie hierover kunt u vinden via onderstaande link:

‘Link naar de website van de Hemdijk’

Meer dan 18 jaar geleden ben ik (Hans de Jong) begonnen in het energieadvies. In eerste instantie om consumenten te adviseren bij een nieuw energiecontract. Vervolgens ben ik al snel naar de kvk toegegaan om als ondernemer aan de slag te gaan. Hier opvolgend heb ik de stap gemaakt naar verduurzamingsadvies met als doel om ondernemers en consumenten te helpen om minder te betalen voor de energierekening.

De afgelopen 8 jaar ben ik zeer actief met het aanbieden van zonnepanelen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen tegen een eerlijke prijs. Na jarenlang in de Hemdijk te hebben gewoond ben ik 4 jaar geleden weer teruggekomen in de Hemdijk en wat mij betreft blijf ik hier de komende tientallen jaren ook zeker wonen. Naast het plaatsen van zonnepanelen geven wij ook advies in Airco’s, warmtepompen, infraroodpanelen en batterijsystemen.

In de Hemdijk hebben wij al meerdere zonnepanelen gelegd op onder andere de ooievaarslaan, de meeuwenlaan, de leeuweriklaan, de scholeksterlaan, de meerkoetlaan, de karekietlaan, de zwanenlaan, de rietgors, de kemphaan, de bonserdyk en uiteraard de hemdijk zelf. Hiermee denken wij dat wij als SinneSysteem de meeste zonnepanelen hebben geplaatst in onze eigen wijk.

Woont u in de wijk de Hemdijk in Sneek en wilt u verduurzamen door middel van onder andere zonnepanelen neem dan contact op via onderstaande link:

‘Offerte aanvragen’

Of bel met Hans de Jong via 0623625622

Contact Hans de Jong