Vervolgens heeft de buurman verderop besloten om ook een offerte bij ons aan te vragen. Hans de Jong heeft binnen 2 werkdagen contact opgenomen om een persoonlijke afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak hebben we samen met de klant gekozen voor kwalitatief hoogstaande zonnepanelen en dus zijn wij uitgekomen op Glas Glas zonnepanelen van het merk AEG.

Met 9 zonnepanelen van 330WP komen wij op een wattpiek (WP) vermogen van 2970. Hiermee verwachtten wij 2690 kwh op te wekken, omdat de zonnepanelen een relatief gunstige ligging hebben (zuid oost) met een relatief gunstige hellingshoek van +/- 48 graden.

In 2022 heeft deze klant 2734kwh opgewekt. Als we dit vermenigvuldigen met 0,4 dan komen wij op een besparing van 1094 euro per jaar, wat neerkomt op 91 euro per maand.

Na het gesprek met de buurman kwam de buurvrouw ook bij ons informeren of wij ook bij hun zonnepanelen kunnen plaatsen en uiteraard konden wij dat. Daarbij hebben wij bij beide buren een burenkorting toe kunnen passen, omdat wij hierdoor efficiënter te werk konden gaan en wij deze plaatsing in één dag hebben kunnen afronden. Al met al een mooie Win-Win situatie met een eerlijke prijs vanuit SinneSysteem.

Na het gesprek met de buurman hebben wij ook een offerte op maat gemaakt voor de buurvrouw en hebben we uiteindelijk besloten om bij beide buren een burenkorting toe te passen.

Uiteindelijk hebben wij bij de buren ook 10 kwalitatief hoogwaardige AEG 330WP Glas Glas zonnepanelen geplaatst.

Al met al hebben wij 25 mooie zonnepanelen geplaatst in Sneek.

Wilt u ook zonnepanelen laten plaatsen samen met u buren? Laat dan uw contactgegevens achter via onderstaand contactformulier of bel met Bas