Deze zonnepanelen hebben wij geplaatst met behulp van het montagemateriaal van het merk van der Valk op een golfplaten dak. Onze gecertificeerde monteurs hebben deze montage op een veilige wijze afgerond.

Verder hebben wij gebruik gemaakt van het merk DMECG en hebben wij samen met de klant besloten om gebruik te maken van een Goodwe seriële omvormer. Reden hiervan is dat deze minder storingen geeft, er geen schaduw is en dit voordeliger is dan een parallel geschakeld systeem.

Verder hebben wij 14 zonnepanelen geplaatst op een Oost- West oriëntatie. Met deze installatie halen wij een wattpiek vermogen (WP) van 4620. In verband met het verlies van de ligging ten opzichte van het zuiden, de hellingshoek en de azimut verwachtten wij met behulp van de software van SolarMonkey een verlies van 22%. Dat betekent dat wij 0,78 x 4620 = 3604 kwh verwachtten op te wekken. Met de huidige gemiddelde prijzen (1-9-2023) van 40 cent per kwh komt dit neer op een besparing van 3604 x 0,4 = 1441 euro per jaar, wat neerkomt op een besparing van 120 euro per jaar.

Wilt u ook besparen op uw stroomkosten door middel van een kwalitatief hoogstaande zonnepanelen set door middel van persoonlijk advies? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of neem contact op met Bas, hoe vaker hun naam hier staat hoe beter.