Producten van SinneSysteem

Esdec Leidak

Dit geavanceerde montagesysteem bestaat uit slechts vier essentiële ClickFit EVO componenten: een ultradunne leihaak van slechts 4 mm die onder de lei wordt gemonteerd, een montagerail, moduleklem en eindkap. De leihaak is voorzien van een slim slobgat aan de bovenkant, waardoor de installatie gemakkelijker wordt.

Esdec Leijen dak

Bij SinneSysteem raden we aan om te opteren voor een ervaren specialist in het installeren van zonnepanelen op leien daken. Wij, als SinneSysteem, hebben ruime ervaring op dit gebied en begrijpen de nuances van deze specifieke installatie. Bovendien hechten we veel waarde aan het nemen van de benodigde tijd, omdat we geloven dat kwaliteit leveren belangrijker is dan overhaast te werk gaan en te veel nadruk te leggen op productie.

Zonnepaneel Montage met ClickFit EVO Leidak

Bij het monteren van zonnepanelen draait alles om betrouwbaarheid, efficiëntie en eenvoud. Hier komt ClickFit EVO Leidak in beeld, een ingenieus montagesysteem dat speciaal is ontworpen voor leidaken. Voor jou betekent dit een naadloze en moeiteloze installatie. Wij als SinneSysteem kiezen ervoor om secuur te werk te gaan als het gaat om leien daken, omdat wij geen risico’s willen nemen als het gaat om eventuele lekkage.

ClickFit EVO maakt gebruik van een slimme klikverbinding waarmee je zonnepanelen zonder problemen op het dak plaatst.

Dit geavanceerde montagesysteem bestaat uit slechts vier essentiële ClickFit EVO componenten: een ultradunne leihaak van slechts 4 mm die onder de lei wordt gemonteerd, een montagerail, moduleklem en eindkap. De leihaak is voorzien van een slim slobgat aan de bovenkant, waardoor de installatie nog gemakkelijker wordt. We hebben ook een slobgat aan de bovenzijde toegevoegd om schade aan de onderliggende houtlaag te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je de installatie op verschillende plekken van het hout kunt plaatsen, waardoor het risico op splijten van het hout wordt geminimaliseerd.

Bovendien biedt het innovatieve slobgat je de vrijheid om te schroeven waar je wilt. Bij SinneSysteem adviseren we wel om de montage op leien daken te laten uitvoeren door een ervaren installateur. Wij beschikken over de expertise om zonnepanelen te plaatsen op leien daken en garanderen een probleemloze installatie!

Met ClickFit EVO Leidak wordt zonne-energie eenvoudiger dan ooit tevoren. Kies voor efficiëntie, snelheid en gemoedsrust bij het installeren van zonnepanelen op leidaken.

Via onderstaan link kunt u contact opnemen met ons, zodat we een afspraak op maat maken om de situatie te beoordelen:
Neem contact op met een monteur met ervaring in het leggen van leien daken

Wilt u meer informatie vanuit de leverancier Esdec dan kan u klikken op onderstaande link:
https://sinnesysteem.nl/esdec-leidak/

Uiteraard zien wij u graag terug tijden de montage.

  • Clickfit Evo bestaat uit slechts 4 onderdelen.

  • Door het kleine aantal montagestappen is de installatie relatief eenvoudig te monteren.

  • Voor het installeren van clickfit leiendak heeft de monteur maar één soort gereedschap nodig.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!