Producten van SinneSysteem

Sunbeam onderconstructie voor plat dak

1) Potentiaalvereffening bij Sunbeam zonder enige moeite of extra kosten!

Bij de installatie dmv Sunbeam onderconstructie van het zonnepaneel wordt automatisch een elektrische verbinding met de constructie gemaakt, waardoor de potentiaalvereffening direct wordt gerealiseerd.

2) Optimale ondersteuning voor zonnepanelen

De ondersteuning strekt zich uit over de volledige korte zijde van het zonnepaneel. Dit is aanzienlijk effectiever dan alleen ondersteuning bij de hoeken, wat de kans op schade en daarmee opbrengstverlies aanzienlijk vermindert.

3) Altijd de juiste klemmen voor elke klus!

Voorzien van universele eindklemmen die geschikt zijn voor het bevestigen van panelen met diverse diktes. Hierdoor zijn de klemmen altijd aangepast aan de specifieke eisen van de klus.

Sunbeam Plat dak onderconstructie

Varianten van het Sunbeam Nova systeem

Het Sunbeam systeem onderscheidt zich door diverse unieke kenmerken die door elke professional worden gewaardeerd. Het Sunbeam Nova systeem is verkrijgbaar in zowel de Universal- als de Symmetrical-varianten en is tevens beschikbaar in een volledig zwarte uitvoering.

Universeel

Sunbeam Nova Universal biedt een oplossing voor zonnepanelen die (min of meer) naar het zuiden zijn gericht. Met een paneelhoek van 12 graden en een rij-afstand naar keuze van 1300, 1500 of 1700 mm, is het mogelijk om voor elk project een optimaal systeem te creëren.

Sunbeam Plat dak onderconstructie

Symmetrisch

Sunbeam Nova Symmetrical is een systeem met symmetrische (‘oost-west’) opstelling, waarbij twee zonnepanelen per positie worden geplaatst onder hoeken van 10 graden. Deze configuratie resulteert in een nog efficiënter gebruik van het dakoppervlak (kWp/m2) en een maximale jaarlijkse opbrengst (kWh), dit alles tegen lagere kosten en een verkorte installatietijd per paneel.

Sunbeam plat dak onderconstructie symmetrical

Uitvoering in het Zwart

Zowel de Symmetrical- als de Universal-varianten zijn beschikbaar in zwarte uitvoeringen die geschikt zijn voor de residentiële markt.

Hieronder hebben we een foto weergegeven van de Universal variant:

Sunbeam plat dak onderconstructie zwart

Hieronder hebben we een foto weergegeven van de symmetrical variant:

Sunbeam plat dak onderconstructie zwart symmetrical

Via onderstaande video hebben wij meer informatie gegeven met betrekking tot de onderconstructie van Sunbeam voor plat dak:

Via onderstaande video hebben wij een filmpje vanuit Sunbeam laten zien hoe de zonnepanelen gemonteerd worden. Wilt u de materialen bij SinneSysteem bestellen en de zonnepanelen monteren dan is dat ook mogelijk. Uiteraard kunnen wij u voorzien van het juiste advies, waardoor de montage wel voldoet aan de veiligheidseisen:

Wilt u meer informatie met betrekking tot de onderconstructie van Sunbeam dan kunt u contact opnemen via onderstaande link:

‘CONTACT’

  • Potentiaal-vereffening zonder moeite of extra kosten!

  • Altijd de juiste klemmen voor je klus!

  • Klanttevredenheid, Esthetisch Ontwerp, Flexibiliteit en Diversiteit.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!