Producten van SinneSysteem

Kstar 3680 Hybride omvormer

Hybride Omvormer van Kstar: Efficiëntie en Duurzaamheid in Hernieuwbare Energie

Kstar 3680 Hybride omvormer

De Kstar Hybride 3680 Omvormer: Efficiëntie en Duurzaamheid in Hernieuwbare Energie

De wereldwijde verschuiving naar hernieuwbare energiebronnen heeft geleid tot innovaties op het gebied van omvormertechnologie. Een opmerkelijke speler in dit domein is Kstar, een geavanceerd apparaat dat de omzetting van zonne-energie naar elektriciteit optimaliseert.

Belang van Hybride Omvormers

Hybride omvormers spelen een cruciale rol in zonne-energiesystemen door gelijkstroom van zonnepanelen om te zetten naar wisselstroom. Dit maakt niet alleen zelfvoorziening mogelijk maar biedt ook de mogelijkheid om overtollige energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Kenmerken van de Kstar 3680

Kstar kan gekoppeld worden met een batterij van Kstar. Een hybride omvormer kan gekoppeld worden met een batterij van 5kw. Dat houdt in dat Kstar hiermee een zeer efficiente omvormer is die gecombineerd met een EMS het stroom kan verdelen over het net waar naar onze mening de netbeheerders zeer blij van worden.

Gebruikerservaringen

Klanten van Kstar zijn zeer blij met de toepassingen van Kstar omdat de investering in Kstar omvormers in combinatie met batterijen relatief voordelig is en het effect zeer bruikbaar. Zeker in combinatie met een dynamisch energiecontract.

Toekomstperspectieven

Wij als SinneSysteem zien Kstar als één van de voorlopers op het gebied van hybride omvormers in combinatie met een batterijsysteem. Wij verwachtten ook dat Kstar als één van de voorlopers ervoor zal zorgen dat de toepassingen met betrekking tot batterij systemen zal blijven doorontwikkelen.

Meer informatie over Kstar kunt u vinden via de volgende link: ‘Link naar Kstar

Wilt u toch liever persoonlijk contact? Neem dan contact op via onderstaande link:

‘CONTACT’

Kstar

  • Kstar is de voorloper als het gaat om omvormers die compatible zijn met batterijsystemen.

  • CATL LFP-accu, stabiel en veilig Module, pakket, systeem, drievoudige bescherming IP65, installatie buitenshuis, weg van de woonkamer

  • Modulair ontwerp, één persoon kan het dragen en installeren. Plug and play, snelle installatie van 30 minuten. Ruimtebesparend; voetafdruk van 0,15 vierkante meter.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!