Producten van SinneSysteem

Growatt

De omvormers van Growatt type TL3-XH zijn er in de onderstaande varianten:

 • 3000
 • 4000
 • 5000
 • 6000
 • 7000
 • 8000
 • 9000
 • 10.000

Neem contact op via onderstaande link om het beste advies te krijgen welke omvormer het beste bij u past.

Contact

Growatt omvormer

De omvormers van Growatt uit de TL3-reeks zijn uitgerust met een ingebouwde mogelijkheid om batterijen aan te sluiten. Dit betekent dat we helemaal klaar zijn voor de toekomst!

De wereld van energie ondergaat een revolutie en zonne-energie staat aan de frontlinie. De groeiende bezorgdheid over klimaatverandering en de wens om energiekosten te verlagen, hebben geleid tot een groeiende vraag naar efficiënte, duurzame energieoplossingen. In deze opkomende groene revolutie speelt de Growatt omvormer een cruciale rol.

De Belofte van Zonne-energie

Zonne-energie is een van de schoonste en meest overvloedige energiebronnen die onze planeet te bieden heeft. Het potentieel om de kracht van de zon om te zetten in elektriciteit is de afgelopen decennia enorm gegroeid. Zonne-energiesystemen worden steeds populairder bij huiseigenaren en bedrijven over de hele wereld, en de Growatt omvormer is een essentieel onderdeel van dit succesverhaal.

De Kern van Zonne-energiesystemen

De Growatt omvormer is het hart van elk zonne-energiesysteem. Het is verantwoordelijk voor het omzetten van gelijkstroom (DC) elektriciteit, die wordt geproduceerd door zonnepanelen, in wisselstroom (AC) elektriciteit die we gebruiken om onze huizen van stroom te voorzien. Dit schijnbaar eenvoudige proces is van cruciaal belang voor het benutten van de volledige kracht van zonne-energie.

Waarom de Growatt Omvormer?

 1. Efficiëntie: Growatt omvormers behoren tot de meest efficiënte in de branche. Ze maximaliseren de elektriciteitsproductie van zonnepanelen en verminderen energieverliezen tot een minimum.
 2. Betrouwbaarheid: Deze omvormers zijn ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen minimaal onderhoud.
 3. Gebruiksvriendelijkheid: Growatt omvormers zijn intuïtief in gebruik en kunnen worden geïntegreerd met slimme technologie om de monitoring en het beheer van uw zonne-energiesysteem te vereenvoudigen.
 4. Financiële voordelen: Het installeren van een Growatt omvormer kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw elektriciteitsrekening en kan zelfs de waarde van uw huis verhogen.
 5. Milieuvriendelijkheid: Het gebruik van zonne-energie met een Growatt omvormer vermindert uw ecologische voetafdruk en draagt bij aan een schonere planeet.

De Toekomst van Energie is Groen

De overstap naar zonne-energie is niet alleen een slimme financiële zet, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere toekomst. De Growatt omvormer speelt een cruciale rol in deze transitie door de kracht van de zon toegankelijk te maken voor huiseigenaren en bedrijven over de hele wereld.

Als u op zoek bent naar een manier om uw energierekening te verlagen, uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energie-onafhankelijkheid te vergroten, is de Growatt omvormer een krachtig hulpmiddel om dit te bereiken. Sluit u aan bij de groene revolutie en ontdek de voordelen van zonne-energie met de Growatt omvormer als uw betrouwbare metgezel op weg naar een schonere, duurzamere toekomst.

 • Klaar voor batterijgebruik, toekomstbestendig

 • AFCI-functie optioneel24-uurs zelfverbruik bewaking

 • Duale MPP Trackers en type II SPD aan DC en AC-zijde

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!