Producten van SinneSysteem

APS DS3 (3W) – 20 jaar garantie

De micro-omvormers van APSystems zorgen ervoor dat zonnepanelen op het dak parallel worden geschakeld, en het zwakste paneel heeft geen invloed op de prestaties van de sterkere panelen. Bovendien zijn de AP micro-omvormers relatief eenvoudig te installeren, waardoor zowel de installatiekosten als de materiaalkosten betaalbaar blijven, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. Op dit moment, op 15 oktober 2023, biedt APSystems de hoogste kwaliteit micro-omvormers voor de huidige zonnepanelen met een vermogen van 400 tot 500WP.

APSystems

De nieuwste generatie Dual micro-omvormers van APsystems bereikt indrukwekkende opbrengsten van 730VA tot 880VA, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor de toenemende vermogensbehoeften van zonnepanelen, zowel nu als in de toekomst. Uitgerust met twee onafhankelijke Maximum Power Point Tracking (MPPT) systemen en versleutelde Zigbee-communicatie, introduceren de DS3L en DS3 micro-omvormers een geheel nieuwe architectuur. Belangrijk om te vermelden is dat ze naadloos compatibel zijn met de eerder uitgebrachte QS1- en YC600-micro-omvormers.

APS DS3 – 1 Fase (20 jaar garantie)

De derde generatie Dual micro-omvormers van APsystems bieden de hoogst haalbare opbrengst, variërend van 730VA tot 880VA, waardoor ze naadloos kunnen voorzien in de toenemende vermogensbehoefte van hedendaagse zonnepanelen. Met twee onafhankelijke Maximum Power Point Tracking (MPPT) systemen en beveiligde Zigbee-signalen, maken de DS3L en DS3 gebruik van een volledig nieuwe architectuur en zijn ze volledig compatibel met eerder uitgebrachte QS1- en YC600-micro-omvormers.

Het innovatieve, compacte ontwerp resulteert in een lichter product en maximaliseert tegelijkertijd de stroomproductie. Om de betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen, zijn de componenten ingekapseld in siliconen, wat de spanning op de elektronica vermindert, thermische dissipatie verbetert en waterbestendigheid optimaliseert. Bovendien zijn ze onderworpen aan rigoureuze tests, inclusief versnelde levensduurtests.

Met 24/7 toegang tot de energieproductie via een handige app en webportaal, is diagnose en onderhoud op afstand mogelijk. De nieuwe DS3-serie kan ook communiceren met elektriciteitsnetten dankzij de Reactive Power Control (RPC)-functie, wat helpt om fotovoltaïsche stroompieken in het net effectiever te beheren. Met een indrukwekkende prestatie- en efficiëntiescore van 97% en een unieke integratie met 20% minder componenten, vertegenwoordigen de APsystems DS3L & DS3 een revolutionaire stap voor residentiële en commerciële zonne-energiesystemen.

Belangrijkste Kenmerken van de DS3:

  • Één micro-omvormer voor twee zonnepanelen
  • Maximaal uitgangsvermogen van 880VA
  • Twee aparte ingangskanalen met onafhankelijke MPPT
  • Reactive Power Control
  • Uitzonderlijke betrouwbaarheid met IP67-certificering
  • Beveiligde Zigbee Communicatie
  • Geïntegreerd VDE Relais

Over APsystems:

APsystems levert geavanceerde micro-omvormertechnologie voor residentiële en commerciële zonne-energiesystemen en biedt doordachte oplossingen voor een duurzame wereld. Onze micro-omvormers staan bekend om hun kracht, intelligentie, kostenefficiëntie en veiligheid.

Een APsystems micro-omvormer zet de door zonnepanelen opgewekte gelijkstroom (DC) efficiënt om naar wisselstroom (AC), waarbij de energieopbrengst van elk individueel paneel wordt geoptimaliseerd.

Onze micro-omvormers garanderen maximale PV-levering. Elke micro-omvormer is uitgerust met Maximum Peak Power Tracking (MPPT) functionaliteit, waardoor de maximale stroom aan het elektriciteitsnet wordt geleverd, ongeacht de prestaties van andere panelen in het systeem. MPPT zorgt voor een optimale balans tussen spanning en stroom. Kies voor APsystems voor hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

  • Maximaal uitgangsvermogen 880VA

  • Maximale betrouwbaarheid, IP67

  • Reactive Power Control en geïntegreerd VDE Relais.

Product informatie downloaden?

Wij van SinneSysteem begrijpen heel goed dat u wilt weten welke product specificaties aan een producten hangen. Hier kunt u de specificaties downloaden.

Vragen over onze producten?

Mocht u toch nog vragen hebben over een product? Neem dan contact op onze adviseurs!